Hemgjord kexchoklad

Övrigt gott, Godis

Tänk dig bara smaken av nougat, mjölkchoklad och sprött kex…. Oemotståndlig gott! Så enkelt att göra själv och resultatet blir så bra. Ni måste bara prova!

Ingredienser:

3 st dubbelnougat (à 50 gram)
250 g mjölkchoklad (50 gram till innehåll + 200 g till att doppa dem i)
24 smörgåsrån

Gör så här:

Smält nougaten och chokladen över ett vattenbad eller i mikron och bred ut det på smörgåsrånen.
Använd 4 rån till varje, alltså 3 lager fyllning i varje.
In med dem i kylen och dela dem i bitar när de svalnat helt.
Smält 200 gram mjölkchoklad och blanda i en matsked neutral olja.
Doppa bitarna och låt dem rinna av på ett galler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s